Pratite nas preko:
BLAGAJNA na stadionu fudbalera Partizana prodaja karata za utakmicu kvalifikacija za UEFA Ligu Sampiona protiv Ludogoreca Razgrad, Beograd 05.08.2014. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Kvalifikacije UEFA Liga Sampiona, Ludogorec Razgrad, Prodaja karata, Ulaznice
Blagajna na stadionu Partizana, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Grobari opet ne mogu na istok Marakane: Navijači Partizana na Večitom derbiju u samo 2 sektora

Fudbalski klub Partizan je obavestio svoje navijače kako mogu da kupe karte za predstojeći 172. Večiti derbi koji se igra na stadionu “Rajko Mitić”.

Prvi od minimum 2 duela Partizana i Crvene zvezde ovog proleća, igraće se 9. marta od 17h na Marakani. Za gostujuće navijače je obezbeđen kontigent ulaznica na južnoj tribini i deo zapadne tribine.

Za druge sektore neće moći da kupe kartu. Ovo je drugi uzastopni derbi koji se igra na stadionu Crvene zvezde na kome Grobari neće moći da budu i na istočnoj tribini. Prethodnih godina je uvek određena grupa navijača Partizana bila i na istočnoj tribini, bliže jugu.

Ipak, čini se da zbog bezbednosti i sigurnosti se od te prakse odustalo.

Prodaja počinje u ponedeljak od 10h i vršiće se na prodajnom mestu Ticketline u TC Merkator kao i na blagajnama stadiona u Humskoj. Prodaja ulaznica na stadionu Partizana počeće u sredu od 10h.

Blagajne će biti otvorene i u četvrtak i petak, kao i na sam dan meča, pod uslovom da ostane dovoljan broj karata.

Cena karte za južnu tribinu je 600 dinara, dok za zapadnu košta 1.200.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal