Pratite nas preko:
Erling Haland; Foto: Printscreen/Youtube(Clash of Clans

Fudbal

Haland postao “Kralj varvara” – maskota sopstvene omiljene igrice

Norveški fudbaler Erling Haland, jedan od najboljih igrača Mančester sitija, evidentno je u slabijoj formi nego prethodnih sezona. Često je na meti kritika, iako je i dalje sa 21 golom najbolji strelac Premijer lige. Ove sezone je dao 32 gola u svim takmičenjima, a odigrao je 40 utakmica.

Usput je sjajno zabavlja, a u privatno vreme najviše je Norvežanin voleo da igra igricu pod nazivom “Clash of Clans”. U njoj je moguće biti “Kralj varvara”, što je Erling Haland upravo i postao. Naime, prvi put je neka stvarna osoba dodata u igru, a Haland će postati lik „Kralja varvara“ tokom meseca maja.

Korisnici ove igre će moći da regrutuju norveškog napadača ili upadnu u njegovo selo i unište ga kako bi i navijači Sitijevih rivala mogli da pronađu svoju radost. Haland je igrao “Clash of Clans” više od deset godina i kontaktirao je “Superćel”, finske programere koji stoje iza popularne mobilne igre, kako bi uspostavili partnerstvo.

Superćel je, naravno, iskoristio priliku.

– Kada smo čuli da je Erling Haland obožavatelj naše igre i da želi da bude partner sa nama, to je zaista bio scenario iz snova – rekao je Stjuart Mekgo, generalni direktor Clash of Clans.

Haaland je imao deset godina kada je prvi put otkrio ovu igru, a aktivno učestvuje i danas.

– Već dugo sam veliki obožavalac igre i znam sve o njoj, tako da je zaista kul pojaviti se kao lik u igri – rekao je Haland.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal