Pratite nas preko:
Napoli's Victor Osimhen, top right, heads the ball during the Serie A soccer match between Bologna and Napoli at the Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, Sunday, Sept. 24, 2023. (Massimo Paolone/LaPresse via AP)
Foto: Beta/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Fudbal

Haos u Napoliju: Sprdali se sa Osimenom na zvaničnom Tik Tok profilu, njegov agent preti tužbom

Trese se pod Vezuvom, i to prilično jako! Problemi u redovima aktuelnog šampiona, Napolija, ne prestaju. Na slabe rezultate u novoj sezoni nadovezali su se i problemi oko najboljeg igrača i strelca tima – Viktora Osimena.

Najnoviji se dogodio u utorak ujutru, i to na zvaničnom profilu kluba na društvenoj mreži Tik Tok. Tamo je objavljen kraći video u kome se pravi šala na račun frizure Nigerijca.

U snimku se poredi sa plodom kokosa, ali daleko problematičnija je pesma u pozadini, njeni stihovi koji su ispisani i nekakvo crtanje po njegovom licu. Tačnije precrtavanje oznaka za muški i ženski pol.

Mnogi su istog trenutka bili mišljenja da ovakva vrsta objave nije primerena bilo gde, a kamoli na zvaničnoj stranici kluba. Očekivano, i fudbaler i njegov agent su pobesnili. Spremni su i da podnesu tužbu protiv kluba.

Ono što se dogodilo na zvaničnom profilu Napolija, na platformi Tik Tok, je neprihvatljivo. Video u kome se ruga Viktoru je prvo objavljen, a potom kasno obrisan. Ozbiljna stvar koja nanosi štetu igraču i doprinosi tretmanu koji mladić trpi u poslednje vreme između medijskih osuda i lažnih vesti. Zadržavamo pravo da pokrenemo pravne radnje i svaku korisnu inicijativu za zaštitimo Viktora – poručio je njegov agent, Roberto Kolenda.

Osimen je u poslednje vreme i u centru pažnje oko navodnih malverzacija prilikom transfera iz Lila u Napoli. Zbog toga je pod istragom vlasnik kluba, Aurelio de Laurentis.

Sve se čini da se stvara situacija da bi Osimen već u januarskom prelaznom roku mogao da napusti Napulj. Zainteresovanih timova, svakako, ne manjka.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal