Pratite nas preko:
NENAD LALATOVIC trener fudbalera Radnickog Nis na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Partizana na stadionu Partizana, Beograd 30.10.2022. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Radnicki Nis
Nenad Lalatović, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Igrač popljuvao Lalatovića: Nisam znao šta igramo, nije ni objašnjavao šta da radimo

Nije dugo trajao angažman Nenada Lalatovića u Ukrajini. Posle samo 7 utakmica došlo je do razlaza sa Zorjom iz Luhanska.

Dok ukrajinski klub tvrdi da je srpskom treneru uručen otkaz, nekadašnji strateg Crvene zvezde, Vojvodine i Radničkog kaže da je on samostalno podneo ostavku.

dobrodoslica500

Bilo kako bilo, izgleda da Lalatović nije ostavi dobar utisak ni na igrače koje je trenirao 2 meseca. Jedan od njih, Bogdan Butko, je bez dlake izneo niz optužbi na račun Srbina.

NENAD LALATOVIC, trener fudbalera Radnickog, na prvenstvenoj utakmici protiv Cukarickog, na stadionu Cukarickog. Beograd, 03.10.2022. foto: MN Press / mr Fudbal, Cukaricki, Radnicki Nis
Foto: MN Press

Da budem iskren, Lalatović nam nije doneo nikakav napredak. Ništa nije promenio. Gledao sam utakmice i nikako mi nije bilo jasno šta igramo. Kada je došao, Lalatović nam je rekao da želi da igra napadački fudbal i da je uvijek tako igrao. Kod nas to nije bilo slučaj jer je tražio da igramo sa petoricom u odbrani – rekao je Butko.

Ipak, fudbaler kluba koji igra u Ligi konferencija se tu nije zaustavio kada je govorio loše o srpskom treneru.

Nije se potrudio da bilo šta objasni igračima. Ni šta da rade niti gdje da se kreću. Nije bilo individualnog rada, nije se radilo na uigravanju linija. Formacija se promijenila jer smo prije igrali 4-3-3 – poručio je Butko.

Nema sumnje da bi uskoro mogao da usledi odgovor i od Lalatovića.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal