Pratite nas preko:
Printscreen:@UberEats

Fudbal

Kafu zbog dugova prodaje luksuznu vilu: Zbog jedne činjenice niko ne želi da je kupi

Legendarni brazilski fudbaler Kafu primoran je da proda svoju vilu u gradu Sao Paulo, a razlog je veliki dug koji ima nakon bankrota kompanije u kojoj je bio vlasnik.

Kafu pet godina vodi pravnu bitku nakon što je njegova menadžerska agencija “Penta International Player” otišla u stečaj, a sve se desilo nakon tragične smrti njegovog sina, a potom i razvoda sa suprugom.

podsećamo pre pet godina na terenu tokom fudbalske utakmice Kafuov sin Danilo doživeo je srčani udar i umro, očigledno da se od ovog bolnog trenutka Kafu i dalje nije oporavio.

Niko neće da ponudi novac – namerno!

Brazilski sud je sada naredio da će njegova imovina morati na aukciju kako bi se namirio dug. Tako će se na aukciji 4. aprila naći Kafuova luksuzna vila, a kako javljaju brazilski mediji, njena vrednost procenjuje se na 7,5 miliona evra.

Međutim, ako se vila ne proda tokom aukcije, njena cena će postati dvostruko manja i prodaće se za upola niži iznos. Zbog toga baš takav scenario svi i očekuju.

Vila se prostire na četiri sprata, a celokupni posed prostire se na 2.500 kvadratnih metara. Tu su i šest luksuznih apartmana, fudbalski teren, bioskop, teretana, sauna, soba za trofeje i brojni drugi prateći sadržaji.

Inače, Kafuov dug iznosi preko 2 miliona evra, a problemi traju već pet godina.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal