Pratite nas preko:
Fabricio Romano
Printscreen:Youtube(@brfootball)

Fudbal

Kako je Fabricio Romano postao mag na fudbalskom tržištu: “Ova informacija mi je promenila život”

Fabricio Romano je već duži vremenski period najpouzdaniji izvor sa fudbalskog tržišta, a sada je otkrio kako dolazi do informacija po kojima se izdvaja u moru tviteraša.

Ispričao je kako mu je jedna objava promenila život. Dogodilo se to pre tačno pola godine, a radi se o Romanovoj ekskluzivi da će Bajern otpustiti trenera Julijana Nagelsmana i zameniti ga Tomasom Tuhelom.

dobrodoslica500

Bild u Nemačkoj ima monopol na eksluzive – Ovim sam ih pretekao

U Nemačkoj je jako teško biti ispred Bilda koji ima monopol na najvažnije informacije i ekskluzive. Ipak, u martu me je prijatelj nazvao i rekao mi: ‘Nagelsman van, Tuhel unutra’. To mi se činilo neverovatno –

Bajern je pod Nagelsmanom igrao odlično, bio je vodeći u Bundesligi. U Ligi šampiona čekale su ga utakmice s Mančester sitijem, a u Evropi je primio samo dva gola. Ukratko, besmisleno je i neobjašnjivo bilo da će čelnici Bajerna promeniti trenera.

“Niko mi se ne javlja, postao sam sumnjičav”

Ipak, rečeno mi je da Nagelsmana “skidaju” još večeras, da neće čekati kraj sezone. U takvoj situaciji pitaš se treba li objaviti tako nešto ili ne. Objava nečega takvog izazvala bi veliki nered ako se pokaže neistinom – pričao je Romano, te nastavio da priča kako mu se niko na pozive nije javljao

Zovem izvore bliske Bajernu i Nagelsmanu, ali niko se ne javlja. Postajem sumnjičav. Čujem se s drugom osobom i ona mi kaže: ‘Znamo samo nas trojica, kako si uspeo da saznaš? Istina je i objavi to jer će večeras izaći vest’. OBjavio sam vest, a sliedio je potpuni šok i lančane reakcije – otkrio je Romano i dodao

“Bajern je bio ogorčen jer sam ja objavio da je Nagelsman bivši pre nego što su mu rekli”

Minut kasnije zovu me iz Nagelsmanovog tima da demantiraju informaciju, a iz Bajerna su ogorčeni jer sam ja objavio da je Nagelsman bivši pre nego što su to oni rekli njemu. Znači da sam stigao to objaviti pre nego što je Bajern to javio treneru. Ta vest mi je promenila život – završio je Fabricio.

Podsećamo, Nagelsmana su smenili sportski direktor Hasan Salihamidžić i izvršni predsednik Oliver Kan, ali su kasnije smenjeni jer su to napravili bez konsultacije samog vrha kluba.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal