Pratite nas preko:
Rodžer Šmit je obavestio ljude iz Bajerna da je slobodan za pregovore, Printscreen: Youtube/VSPORTS - Liga Portugal

Fudbal

Konačno neko hoće da bude trener Bajerna

Bajern je u potrazi za novim trenerom pošto će po završetku sezone Tomas Tuhel napustiti klupu minhenskog kluba. Ali ta potraga za sada ne ide prema željenom planu.

Pre nekoliko dana se činilo da je sve gotovo i da će Ralf Rangnik preuzeti posle Evropskog prvenstva mesto šefa stručnog štaba. Čak su iz bavarskog kluba to najavili, a onda se desio zaokret i Austrijanac je odustao.

Slotomanija

U međuvremenu je Bavarce odbio i Roberto De Zerbi iz Brajtona, prethodno i Ćabi Alonso i Julijan Nagelsman. Utisak je da niko ne želi na užarenu klupu najtrofejnijeg nemačkog kluba koji je posle 13 godina ostao bez titule u Nemačkoj, mada je i dalje u igri za osvajanje Lige šampiona.

Ali, ipak ima neko ko bi hteo taj posao. Rodžer Šmit iz Benfike je obavestio upravu Bajerna da će na kraju sezone napustiti Lisabon i da je otvoren za pregovore.

Nemački stručnjak već ima zakazan sastanak sa čelnim ljudima Bavaraca i čini se da je trenutno od najrealnije rešenje.

Šmid ima ugovor sa Benfikom do 2026. ali posle još jedne neuspešne sezone, ne želi da ostane na “La Lušu”. A ni Rui Košta i njegovi saradnici i nemaju neku volju da ga zadrže.

Štaviše, prvi operativac Benfike već uveliko traži novog trenera koji će imati zadatak da vrati titulu posle 4 godine. Prvi izbor je bila legenda kluba Pablo Aimar, međutim, Argentinac ne želi da napušta rodnu zemlju. Tamo trenutno radi kao asistent Lionela Skalonija u stručnom štabu reprezentacije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal