Pratite nas preko:
Promes mito policajcima
Foto: Screenshot/YT/Arya Pradana Budiarto

Fudbal

Kvinsi Promes u novoj nevolji: Uhvaćen kako nudi mito policajcima da puste njegove prijatelje

Pre godinu dana, igrač moskovskog Spartaka, uhapšen je nakon što je pokušao da oslobodi svoje prijatelje iz policijske stanice. Kvinsi Promes je probao čak i nudeći mito policajcima. Ruski mediji izveštavaju o ovom neobičnom incidentu.

Kvinsi Promes, koji sada ima 31 godinu, reagovao je hitno kada je saznao da su njegovi prijatelji uhapšeni zbog sumnje u posedovanje droge. Vlasti u Rusiji čvrsto primenjuju politiku nulte tolerancije prema drogama, što može dovesti do dugih zatvorskih kazni.

dobrodoslica500

Promes je pokušao da ponudi policajcima da puste njegove prijatelje, čak nudeći mito. Policija nije pristala na ovaj zahtev, što je dovelo do njegove besne reakcije. On je takođe napravio preteće pokrete rukama u trenutku incidenta.

Na kraju, policija je odbila mito, ali su njegovi prijatelji pušteni nakon ovog neobičnog događaja. Kvinsi Promes sada može suočiti s ozbiljnim pravnim posledicama zbog pokušaja podmićivanja policije. Poznavajući ruske zakone, neće mu biti lako, a posebno jer je već na poternici Holandije.

Klub Spartak iz Moskve, za koji Promes igra, izjavio je da u njihovim očima nije učinio ništa nezakonito. Inače, Promes je već bio pod lupom pravosuđa jer je prošle godine u Holandiji osuđen na 18 meseci zatvora zbog napada na svog rođaka nožem, a kasnije je uložio žalbu. Nekada obećavajuća karijera je krenula strmoglavom stranputicom.

Pored Spartaka igrao je dve sezone za Ajaks, jednu za Sevilju i Go Ahed Igls, te tri godine za Tvente.

Za reprezentaciju Holandije upisao je 50 nastupa i postigao je sedam golova. Učestvovao je i u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru, međutim, nije se našao na konačnom spisku selekcije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal