Pratite nas preko:
Španac krade posao Srbima
Foto: MN Press

Fudbal

Lazetić iskren u Londonu: Svi su nešto ozareni, a ja sam razočaran

TSC je izgubio od Vest Hema u Londonu, u svojoj prvoj utakmici u grupnoj fazi Lige Evrope. Tim Žarka Lazetića odigrao je borbeno protiv favorizovanih domaćih. Početkom drugog poluvremena TSC je poveo 1:0 posle kontra napada Petra Stanića.

Nažalost, tim iz Bačke Topole ispustio je i vođstvo i nerešen rezultat u samo četiri minuta Vidno nezadovoljan nakon poraza na konferenciji za medije bio je strateg TSC-a, Žarko Lazetić.

Lazetić nezadovoljan: “Sad su svi nešto ozareni”

TSC je ostavio dobar utisak, međutim trener srpskog tima Žarko Lazetić bio je nezadovoljan igrom i rezultatom:

Razočaran sam porazom, imali smo dobru priliku da postignemo nešto više. Oni imaju veliki kvalitet prilikom prekida, Vord Praus šalje loptu gde želi. Igrali smo sa malo nižom postavom, jer smo videli da oni sa loptom nisu baš organizovana ekipa. Za nas je bilo važno da ne igraju Paketa, Vord-Praus i Antonio. Na kraju su dvojica počela meč, a ušao je Antonio.

Sad su svi nešto ozareni, ali ja sam razočaran. Imali smo dobru priliku, trebalo je da verujemo više. Kao posle vođstva. Odlično smo branili prekide u prvom poluvremenu, ali je ušao Antonio. Bili smo onda još niži – rekao je Žarko Lazetić u izjavi za medije.

Slično je pričao Petar Stanić.

– Igrali smo u prelepoj atmosferi. Žao mi je što vođstvo nije potrajalo, dali smo maksimum. Vest Hem je odlična ekipa, pružili smo jak otpor –

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal