Pratite nas preko:
Lautaru Martinezu opljačkana žena
Foto: Beta/AP/Luca Bruno

Fudbal

Lopovi opljačkali ženu Lautara Martineza: Odneli 1.000 evra iz restorana u kojem žene ne bi trebalo da plaćaju

Umesto da uživa u velikoj pobedi Intera nad Milanom (5:1), glava boli igrača Intera. Lopovi opljačkali ženu Lautara Martineza, i odneli 1.000 evra

Incident se dogodio u Milanu u nedelju uveče. Zaposleni u restoranu u vlasništvu supruge igrača neroazura su alarmirali policiju sledećeg dana. Pronašli su na zadnjim vratima tragove nasilnog ulaska u objekata.

dobrodoslica500

Ispostavilo se da iz kase nedostaje hiljadu evra. Dokaz kriminalnih radnji zabeležile su kamere. Nakon što je proučila snimke, policija je saznala da su u restoran ušla četiri muškarca sa kapuljačama. Istraga je u toku.

Restoran, nazvan Korahe, otvorila je Agustina Gandolfo, supruga Lautara Martineza, 2022. godine. Nalazi se u centru Milana. Par je nedavno dobio drugo dete. Korahe je otvoren u junu prošle godine i mnogi Lautarovi saigrači su prisustvovali zabavi, uključujući bivšeg kapitena Intera Havijera Zanetija.

Meni restorana, koji je pripremio napuljski kuvar Domeniko Paesano, uključuje kombinaciju argentinske i italijanske kuhinje.

Pre izvesnog vremena, pre otvaranja restorana, Agustina se na društvenim mrežama požalila na „tradiciju” koja je, prema njenim rečima, uobičajena u restoranima određenog nivoa. Zanimljivo je da cene nisu bile uključene u menije koji se daju ženama.

Inter u sredu gostuju u San Sebastijanu. Biće to prvi meč u Ligi šampiona ove sezone. SOCCERBET je pripremio kvote za tu utakmicu koje možete videti klikom OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal