Pratite nas preko:
Andre Oreljana, fudbaler iz Honduarasa faul
Oreljana u akciji (Foto: Printscreen/ Twitter/Deportes TVC)

Fudbal

Ludački klizeći za zatvor, a ne za suspenziju: Dobro da nije nekog ubio (VIDEO)

Mučan video dolazi nam iz Severne Amerike, tačnije iz Hondurasa gde je defanzivac kluba Maraton Andre Oreljana isključen zbog pogibeljnog dvostrukog starta u finišu utakmice sa Olimpijom.

Pogodak Kevina Lopeza u 84. minutu doneo je lideru na tabeli Olimpiji velikih tri boda u nedeljnom dererbiju sa Maratonom, pošto je ekipa Fransisaka Arsea uvećala prednost na tabeli.

dobrodoslica500

Snimak postao viralan

Mađutim, ozbiljan pogibeljni start 21-godišnjeg Oreljane, samo nekoliko trenutaka posle pobedonsonog pogotka privukao je veću pažnju medija od same utakmice.

Kao što se vidi na snimku, Oreljana je dobio direktan crveni karton nakon što je duplim startom “pocepao” Karlosa Pinedu i Hermana Mehiju skočivši tom prilikom kao panter.

Protivnik mu oprostio, ali…

Sudiji nije preostalo ništa drugo nego da mu pokaže crveni karton, iako se Oreljana izvinio posle meča.

– Činjenica je da sam pogrešio i izvinjavam se svima. Svi smo ljudi i učimo iz grešaka svojih. Mislim da su me previše obuzele emocije i to nije bilo korektno s moje strane. Herman Mehija mi je posle meča rekao da je sve deo fudbala i da mi oprašta – izjavio je Oreljana za lokalne medije.

U komentarima, međutim, nema oprosta. Navijači i ljubitelji fudbala kažu da zaslužuje zatvor, a ne suspenziju za ovo što je uradio.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal