Pratite nas preko:
Žerom Boateng i Mateo Garsija, duel tokom meča Zvezde i Bajerna
Žerom Boateng (Foto: MN Press)

Fudbal

Majka fudbalera zapanjila svet: “Moj sin godinama zlostavlja žene i niko ga ne kažnjava”

Iskusni nemački defanzivac Žerom Boateng (36) je pre tri godine na sudu u Minhenu proglašen krivim za udaranje devojke sa kojom ima dvoje dece. Presuđeno je da mora da joj plati odštetu od 1,8 miliona evra.

Boateng je zbog niza burnih veza i skandala već godinama zvezda naslovnih strana nemačkih tabloida. Jedan od njegovih najvećih ispada, koji je dobio sudski epilog, dogodio se pre šest godina.

Slotomanija

Šerin Senler, sa kojom je bio u turbulentnoj vezi tokom koje su 2011. dobili bliznakinje, optužila ga je da ju je tokom odmora s njihovim kćerima, udario tako da joj je naneo povrede. Sud je presudio u njenu korist, a Boateng, koji je kažnjen novčano, mogao je da dobije i do pet godina zatvora.

Ova presuda je Boatengu stigla samo sedam meseci nakon što je Kasija Lenhart (25) izvršila samoubistvo nedelju dana posle završetka burne dvogodišnje veze sa slavnim fudbalerom.

Boateng je prekinuo s njom posle žestoke svađe u javnosti i nakon što je ona pijana razbila njegov automobil. Odmah zatim, dok je Boateng s Bajernom bio na klupskom Svetskom prvenstvu u Kataru, Lenhartova je oduzela sebi život u Berlinu.

Poznati “Špiegel” objavio je dopis koji je Boatengova majka Martina poslala advokatima u Berlinu, a vezan je za njenog sina.

– Moj sin godinama psihički i fizički zlostavlja žene. Kasija Lenhart je oduzela sebi život, a on se još uvek ne suočava s posledicama za svoje ponašanje – navodi se u dopisu.

I istina je, Baoteng nije pretrpeo nikakve posledice osim finansijske kazne koju je dobio u prvom slučaju. Još uvek igra fudbal, a trenutno je član Salernitane i nastupa u italijanskoj Seriji A.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal