Pratite nas preko:
Juventus' Dusan Vlahovic walks off the pitch after getting a red card during the Italian Serie A soccer match between Juventus and Genoa at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, March 17, 2024. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Juventus planira žestoku kaznu Dušanu Vlahoviću, Foto: Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Fudbal

Juventus kaznio Vlahovića sa 70.000 evra zbog crvenog kartona: Kostić odlazi na kraju sezone?!

Raspisali su se ove srede italijanski mediji o dešavanjima u Juventusu i srpskim fudbalerima. Udarna vest jeste svakako kazna kluba koja čeka Dušana Vlahovića zbog crvenog kartona u finišu meča protiv Đenove.

Trener Masimilijano Alegri je posle meča najavio da će srpski napadač snositi posledice zbog isključenja. Centarfor je u završnici meča (0:0) dobio jedan žuti zbog protesta, a odmah i drugi zbog dalje rasprave sa sudijom.

Zbog toga neće biti kažnjen suspenzijom od strane FS Italije, već i od matičnog kluba. Samo što će “stara dama” udariti po džepu Vlahovića. Italijanski mediji navode da će mu biti oduzeto 5% od plate, što je oko 70.000 evra.

Ovo je moguće i najveća novčana kazna za crveni karton, makar kad je reč o kažnjavanju od strane kluba.

Alegri i Kostić u paketu napuštaju klub

Genoa's Djed Spence, left, challenges Juventus' Filip Kostic during the Italian Serie A soccer match between Juventus and Genoa at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, March 17, 2024. (Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
Filip Kostić na izlaznim vratima, Foto: Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Takođe, “Tutosport” se bavi sudbinom i drugog Srbina među “bjankonerima”, Filipa Kostića. Kako navode, on će napustiti Juventus na kraju ove sezone, iako ima ugovor do leta 2026.

Na “Alijanc” stadionu se sprema rekonstrukcija i velike promene, pominje se i odlazak trenera Alegrija. A Kostić je “njegov igrač”, tako da bi i on mogao sa njim da napusti klub.

“Tutosport” navodi da je za njega zainteresovan Olimpik iz Marselja. U prilog tome navode i da njegov agent ima odlične odnose sa francuskim klubom.

Kostić je ove sezone upisao tek 4 asistencije i još nije postigao gol.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal