Pratite nas preko:
(Foto: Screenshot/YT/Daily clips)

Fudbal

Mama brani Harija Megvajera

Zoi Megvajer, mama Harija Megvajera, stala je u odbranu svog sina, kojeg britanska javnost čereči zbog loših igara. Teret jednog od najvećih transfera na Ostru je očigledno bio preveliki za defanzivca, pa mama brani Harija Megvajera.

Tridesetogodišnji defanzivac Junajteda i Engleske postigao je autogol nakon što je ušao kao zamena u prijateljskoj utakmici sa Škotskom (1:3).

dobrodoslica500

Selektor Engleske Geret Sautgejt rekao je:

„Ovo je posledica nimalo lepog odnosa prema njemu. Nikada nisam video ništa slično, to je nedopustivo da se tako ponašaju.”

Zatim se oglasila i majka Megvajera.

„Kao majka vidim ove negativne i uvredljive komentare koje moj sin dobija od nekih fanova, stručnjaka i medija. Ovo je prosto sramotno i potpuno neprihvatljivo za bilo koju sferu života, a kamoli za ljude koji toliko rade za dobrobit kluba i zemlje.

Ja sam tog dana bila na utakmici. Ono što se tamo dogodilo je neprihvatljivo. Razumem da u svetu fudbala ima uspona i padova, pozitivnih i negativnih momenata, ali ono što se dešava sa Harijem prevazilazi fudbal – mama nastavlja da brani Harija Megvajera.

Nije normalno da ga vidim kako prolazi kroz ovo. Ne bih voleo da vidim da drugi roditelji ili fudbaleri prolaze kroz ovo u budućnosti, posebno mladi momci i devojke koji tek treba da izađu i prave svoj put.

Hari ima veliko srce i radi dobar posao. On je mentalno jak i može da se nosi sa tim na način na koji drugi možda ne mogu. Ne želim ovakvu vrstu zlostavljanja nikome – napisala je Zoe Maguire na Instagramu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal