Pratite nas preko:

Fudbal

Otkriveno! Španci pušili i pili tokom Svetskog prvenstva u Rusiji

Prevodilac španske reprezentacije na Mundijalu 2018. govorio je o kršenju pravila od strane igrača, o tome da su Španci pušili i pili tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Prema rečima Aleksa Pene, poraz od ruskog tima u osmini finala turnira nije ga iznenadio. Meksikanac je rekao da su najčešće igrači španske reprezentacije večeri provodili u igraonicama.

„Jednog dana sam ušao i video da je soba puna pivskih flaša i cigareta, nargila… U sedam sati ujutru su došli kod mene i tražili pivo – kazao je Pene, a prenose ruski mediji.

Ideja jedinstva je laž, nisam video nikakav osećaj zajedništva ili patriotizma. Posle utakmice sa Iranom, igrači su imali slobodan dan. Svi su se podelili u male grupe, osim Inijeste, koji je proveo dan sa svojom porodicom“, rekao je Aleks Penja.

Selekcija “crvene furije” je tokom Mundijala zabeležila tek jedan trijumf. Veoma je razočarala naciju, koja je više očekivala od njih. Na prethodnom šampionatu sveta Španci su završili kao 23, pa je i ovo 10. mesto tada manje razočaralo navijače.

U Fudbalskom savezu Španije je trenutno rasulo, predsednik je podneo ostavku zbog polnog uzemiravanja reprezentativke. Ovo da su Španci pušili i pili tokom Svetskog prvenstva u Rusiji samo je novi udarac za tu federaciju.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal