Pratite nas preko:
Predsednik naoružan
Screenshot/YT/Futbolun İçinden

Fudbal

Predsednik naoružan upao u svlačionicu sa telohraniteljima. Golman završio u bolnici

Skandal potresa turski fudbal, koliko god se trudili da izbegavamo tu žutoj štampi omiljenu reč. Predsednik kluba je, navodno, upao u svlačionicu naoružan sa telohraniteljima i tukao igrače protivničkog tima.

U 6. kolu Treće turske lige Vanspor je ugostio Zonguldak Komurspor. Posle utakmice u kojoj je domaći tim pobedio rezultatom 1:0, tvrdilo se da je predsednik Vanspora Fejat Kijak, zajedno sa svojim telohraniteljima i menadžerima kluba, upao naoružan u svlačionicu Zonguldak Komurspor i tukao igrače. Dajući izjavu o ovom pitanju portparol Zonguldak Komurspor Press Šukru Ozturk izjavio je da je golman Egemen Jaili prebačen u bolnicu kolima hitne pomoći nakon udaraca koje je primio. Ozturk je takođe rekao:

– Predsednik kluba Vanspor došao je u svlačionicu sa svojim telohraniteljima i jednim ili dvojicom menadžera. Počeo je da psuje igrače, događaji su se nastavili u hodnicima. Na kraju utakmice Vanspora odigrane predsednik kluba Vanspora je došao u svlačionicu naoružan sa svojim telohraniteljima i jednim ili dvojicom menadžera. Počeo je da psuje fudbalere. Dešavanja su nastavljena u svlačionici i hodnicima. Na kraju događaja, naš golman je pao na zemlju od primljenih udaraca. Kasnije je odvezen u bolnicu. Iako se znaju ko su izazvali događaje, značajno je da policija sarađuje sa ovim ljudima nakon incidenta, prenosi Hurijet izjavu portparola.

POLICIJA SE PRAVI KAO DA PREDSEDNIK NIJE BIO NAORUŽAN

– Neprijatan je i stav šefa policije kao da se ništa nije dogodilo. Naša životna bezbednost je obezbeđena kao rezultat poziva našeg ministra sporta guverneru. Pištolj koji je mogao da eksplodirala u toj svlačionici izazvao bi sramotu za našu zemlju u celom svetu. Svi znaju da je na sportske terene zabranjen ulazak sa oružjem. Napravili smo prijave na najvišem nivou. Zahvaljujemo se svim našim prijateljima koji su se javili i poželeli nam brz oporavak. Takođe bih želeo da se zahvalim našem gradonačelniku Zonguldaka Omeru Selimu Alanu i predsedniku pokrajine Zonguldak Mustafi Čaglajanu, rekao je on.

“NAŠ PREDSEDNIK NIJE IMAO ORUŽJE”

Gokhan Hanoglu, generalni sekretar Vanspora, rekao je:

– Posebno je tužna činjenica da je napisano da je predsjednik našeg kluba upao u svlačionicu sa pištoljem. Mi smo narod i zajednica koja je poznata po gostoprimstvu po našim običajima i tradiciji. Svi predsednici klubova, a posebno tehničko osoblje i naša fudbalska braća koju ugošćujemo u svom domu, dobro znaju da ih ugošćujemo pre utakmice. Kao što smo smo napravili tradiciju posle utakmice, idemo u svlačionicu protivničke ekipe, čestitamo im u ime naše zajednice, bez obzira na rezultat. Molimo i za oproštaj ako imamo neki nedostatak ili grešku.

“SVE POČELO ZBOG BIVŠEG IGRAČA I NJEGOVE PROVOKACIJE”

Posle utakmice Nuri Terliksiz, koji je prethodne sezone igrao za naš tim i vredno radio za nas, pozdravio je tribine novih navijača. Potom je rovocirao i izrekao neizrečive psovke našim fanovima. To je izazvalo mnoge incidente. Posle ovog nemilog incidenta, namera našeg predsednika kluba da ode u svlačionicu gostujuće ekipe, čestita im i konsultuje se o nemilim događajima, što je već postala tradicija, nažalost je zloupotrebljena. Nikada nije došlo do oružanog napada ili bilo čega sličnog. Suprotno ovakvoj situaciji, golmanu našeg gostujućeg tima Egemenu Jajlinu pozlilo je i prevezen je u bolnicu zbog udaraca koje je zadobio tokom utakmice. Nakon vesti, predsednik našeg kluba i članovi naše lekarske ekipe otišli ​​su u bolnicu i kako bismo mu ubrzali lečenje.

Na kraju će policija ovde morati da proceni. Totalna izmišljotina i napada na dobre ljude iz Vanspora, ili napad bez presedana.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal