Pratite nas preko:
Ronaldo pleše za sve pare
Foto: Screenshot/YT/knarty - Al Nassr

Međunarodni

Ronaldo uveseljavao šeike: Pleše za sve pare

Kristijano Ronaldo mora da opravda svaki dinar uložen u njega. Tradicionalni Ples sa mačevima nije zaobišao ni najplaćeniju zvezdu Saudijske Arabije, koja, što se kaže, “pleše za sve pare”.

Mnoge svetske zvezde su morale ovo da urade, odnosno, da ispoštuju domaćina. Sada je došao red i na jednu od dve najveće zvezde svetskog fudbala. Doduše, Ronaldo je to učinio zbog novca kojim je obezbedio narednih 100 generacija svoje familije. Društvo mu je pravio i Sadio Mane, još jedna zvezda lige Saudijske Arabije. Ronaldo je ovako uveseljavao šeike, a utisak je da “pleše za sve pare”.

dobrodoslica500

Video pogledajte u prilogu.

Ronaldo zarađuje mesečno 16,67 miliona evra. Odnosno 555.555 evra dnevno. Ako ćemo i da cepidlačimo, to je 23.150 evra po satu, 386 evra svakog minuta i 6.5 evra u sekundi.

Fudbaler je nedavno dobio i ponudu da promeni zanimanje. Vodeća profesionalna rvačka federacija želi da on gostuje na predstojećem događaju. U pitanju je “Crown Jewel” (Kraun Džul) u Saudijskoj Arabiji 4. novembra.

Ronaldo ne bi bio prvi fudbaler koji je učestvovao u WWE. Krenuo bi stopama bivšeg saigrača iz Mančester junajteda Vejna Runija koji se pojavio na “WWE Raw” 2015.

Bivši napadač Noriča Grant Holt, bivši napadač Vajkomb Vonderersa Adebajo Akinfenva i čuveni nemački golman Tim Vize takođe su bili kečeri.

Možda tamo i bude dobar, verovatno Ronaldo može da pleše za sve pare i u tom sportu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Međunarodni