Pratite nas preko:
Šefild venzdej izvinio zbog idiota
Foto: Beta/AP

Fudbal

Šefild venzdej se izvinio zbog idiota koji je vređao preminulog dečaka

Huligan u Engleskoj uhapšen je jer se rugao dečaku koji je preminuo od raka. Sramno ponašanje dotičnog nema nikakvo opravdanje, ali se Šefild venzdej izvinio zbog idiota.

Incident se dogodio u subotu tokom utakmice šampionata Šefild Venzdej – Sanderlend (0:3), prenosi Talk sport. Kako je utakmica odmicala, dvojica domaćih navijača su se rugala Bredliju Loveriju, dečaku iz Sanderlenda koji je umro 2017. (imao šest godina) nakon duge borbe sa neuroblastomom, karcinomom simpatičkog nervnog sistema. Jedan huligan je pokazao uvećanu fotografiju Bredlija u njegovom kompletu Sanderlenda na svom telefonu, dok se drugi nasmejao.

dobrodoslica500

Šefild Venzdej je brzo osudio ovaj dvojac i napisao je saopštenje:

– Svesni smo slika koje kruže i pokrenuli smo hitnu istragu zajedno sa policijom Južnog Jorkšira. Oštro osuđujemo ovo nečuveno i krajnje žalosno ponašanje. Možemo samo da se izvinimo za nesumnjivu nevolju koja je naneta Bredlijevoj porodici i prijateljima.

– U ranoj smo fazi naše istrage i nastavljamo da pozivamo sve koji veruju da imaju informacije koje mogu pomoći da stupe u kontakt na mreži, putem ćaskanja uživo ili pozivom na 101 – navodi se u izjavi iz policije.

Inače, još jedan navijač je pušten uz kauciju nakon hapšenja do istrage.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal