Pratite nas preko:
Potpisivanje autograma Danija Alvesa
Foto: MN Press

Fudbal

Supruga ne ostavlja Danija Alvesa. Povukla zahtev za razvod braka

Joana Sanz, supruga Danija Alvesa, odustala je od zahteva za razvod braka. Pre nekoliko dana je na svojim društvenim mrežama prikazala jedno od poslednjih pisama dobijenih od svog supruga. Brazilac je u zatvoru nakon što je optužen za silovanje, ipak, njegova supruga je povukla zahtev za ravod braka.

Pre nekoliko meseci, strani mediji objavili su da je manekenka podnela zahtev za razvod na sudu nakon što ju je prevario bivši igrač Barselone. Sada „Mundo Deportivo” javlja da je razvod braka obustavljen.

Dani Alves je u zatvoru Brains 2 u Barseloni od januara 2023. godine, čekajući suđenje, nakon što ga je 23-godišnja žena optužila za silovanje nakon jedne od zabava u noćnom klubu u decembru 2022. godine.

Alves je bez problema pristao da da izjavu o onome što se dogodilo te noći, ali je čak tri puta promenio priču, što je svima izazvalo sumnju.

Zbog toga je priveden i odbijena mu je kaucija zbog straha da bi Alves mogao da pobegne u Brazil ako bude pušten na slobodu. Uputio je žalbu, promenio advokata, međutim odluka španskog suda je ostala na snazi.

Još nije određen datuma suđenja. Španski mediji javljaju da bi ono trebalo da se održi na prelazu između oktobra i novembra. O tačnom datumu će prvo biti obavešteni advokati Alvesa i tužbe.

Nakon što se saznalo da je bivši brazilski fudbalski reprezentativac počinio silovanje i kao rezultat toga prevario suprugu, žena je odlučila da podnese zahtev za razvod. Ipak, sada, nekoliko meseci kasnije, došlo je do povlačenje zahteva.

Pumas, poslednji klub za koji je Alves igrao, nije želeo da krene putem njegove supruge. Meksikanci su zbog navodnog zločina raskinuli saradnju sa brazilskim fudbalerom.

Brazilac dane u zatvori prekraćuje igrajući fudbal sa ostalim zatvorenicima. Sigurno da mu znači ova podrška supruge, bar nešto pozitivno što mu dogodilo u poslednjih nekoliko meseci.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal