Pratite nas preko:
Dišan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: Printscreen/Instagram Juventus

Fudbal

Mekeni prozvao Vlahovića: Zbog Dušanovog odgovora svi su popadali od smeha (VIDEO)

Mnogo više nego Mekeni Vlahović je voljen. Najbolje se videlo u nedavnom Juventusovom duelu protiv Lećea. Kada se u 78. minutu podigao sa klupe i stao pored aut-linije da uđe u igru, “Alijanc stadion” je eruptirao.

Srpski napadač omiljen je i među saigračima, što je na treningu u petak pokazao Veston Mekeni. Izlazeći na trening, Amerikanac je oponašao stav i kretanje Vlahovića, dok mu je ovaj bio iza leđa.

dobrodoslica500

Dušan se nasmejao, ali nije propustio priliku da uzvrati. Imitirao je popularni američki ples posle gola ili, veoma često, “tačdauna” u NFL-u. U pitanju je popularni “The Greedy”.

Ali, drugačije nego Mekeni i Vlahović je to izveo na šaljiv način. To njegovo karikiranje izazvalo je lavinu smeha prisutnih saigrača. Prava je šteta što u snimku objavljenom na Juventusovom Instagram nalogu nismo videli Mekenijevu reakciju.

Ipak, to je dokaz dobre atmosfere u redovima “stare dame” iz Torina. Hoće li to uroditi plodom, saznaćemo u nedelju od 18.00 kada će Mekeni, Vlahović i drugovi gostovati Atalanti u Bergamu.

Treba pomenuti i da je Dušan Vlahović zamenjen 15-ak minuta pre kraja meča protiv Sasuola prethodnog vikenda, te je bio veoma nezadovoljan. Potom je u duelu protiv Lećea na terenu bio tek od 79. minuta, bez gola.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal