Pratite nas preko:
FILE - Real Madrid president Florentino Perez poses for a picture prior the 66th Ballon d'Or ceremony at Theatre du Chatelet in Paris, France, Monday, Oct. 17, 2022. The European Union’s top court has ruled UEFA and FIFA acted contrary to EU competition law by blocking plans for the breakaway Super League. The case was heard last year at the Court of Justice after Super League failed at launch in April 2021. UEFA President Aleksander Ceferin called the club leaders “snakes” and “liars.” (AP Photo/Francois Mori, File)
Foto: Beta/AP Photo/Francois Mori, File

Fudbal

Misija “sačuvati Luku i Tonija”: Florentino Perez uzeo stvar u svoje ruke!

Poslednjih dana, kako je objavila španska “Marca”, situacija oko Luke Modrića i Tonija Krosa se značajno promenila, a u sve se umešao i sam Florentino Perez.

Kako se približavao kraj sezone, uloga obojice igrača postala je važnija u odlučujućim trenucima, posebno u Ligi šampiona.

dobrodoslica500

Florentino Perez, predsednik Real Madrida, preuzeo je odgovornost za finalizaciju njihovog ostanka u klubu.

Perez je održao niz sastanaka sa oba igrača, razmatrajući mogućnost produženja ugovora za još jednu sezonu. Prema informacijama koje je objavio saudijski sajt “Kooora”, Modrić je već postigao načelni dogovor sa klubom, a sve bi trebalo da bude zvanično potvrđeno u narednim satima.

Luka Modrić je pokazao spremnost da prihvati novu ulogu unutar tima i prilagodi se potrebama kluba, piše Marka.

Uprava Real Madrida, zajedno sa trenerom Karlom Anćelotijem, prepoznala je njegovu vrednost i doprinos ekipi. Modrić je, zahvaljujući Anćelotiju, postao najstariji igrač koji je nosio dres Real Madrida u zvaničnoj utakmici. Italijanski stručnjak često naglašava važnost svakog igrača, bez obzira na vreme provedeno na terenu, a Modrić je to dokazao u poslednjim ključnim mečevima.

A šta je sa Krosom?

Toni Kros je takođe dobio ponudu za produženje ugovora. Iako dogovor sa njim još nije postignut, Nemac je vrlo blizu odluke da ostane još godinu dana u klubu. U razgovoru na kanalu njegovog brata Feliksa, njihova majka je zamolila Tonija da nastavi karijeru još jednu sezonu.

Ovi emotivni trenuci, kao i poslednji kontakti sa klubom, sugerišu da će Anćeloti i dalje moći da računa na jednog od svojih ključnih igrača.

Očekuje se da će Real Madrid uskoro zvanično potvrditi produžetak saradnje sa oba igrača, što će biti velika vest za sve navijače “belog kluba”. Luka Modrić i Toni Kroos, sa svojim iskustvom i kvalitetom, ostaju fundamentalni deo tima u borbi za nove trofeje.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal