Pratite nas preko:
Julijan Nagelsman novi selektor Nemačke
Foto: Beta/AP

Fudbal

Nagelsman optužio čelnike Bajerna za njegov neuspeh: “Kad to vidiš, sve je jasno”

Selektor nemačke reprezentacije Julijan Nagelsman (36) javno je prozvao Olivera Kana i Hasana Salihamidžića zbog neuspeha na klupi Bajerna.

U intervjuu nemačkim medijima, 36-godišnji trener je javno prozvao bivše čelnike Bajerna Olivera Kana i Hasana Salihamidžića zbog neuspeha u klubu. On misli da je izdan.

– Sada sam mnogo oprezniji, osetljiviji. Znam da u fudbalu stvari nisu uvek sjajne. Ništa ne pomaže ako nemate dobar odnos sa šefovima. Razgovarao sam sa Oliverom Kanom i Hasanom Salihamidžića o tome kako zajedno izaći na kraj sa teškim situacijama, a iz njih sam u stvarnosti dobio sve drugačije od onoga o čemu smo razgovarali – rekao je, te dodao:

– Kada ljudi odjednom prestanu da razgovaraju sa vama posle poraza, znate da nešto nije u redu. Gde god da sam radio, uvek sam voleo otvorenost i voleo bih da su mi otvoreno rekli da žele novog trenera. nosite se sa tim i pokušajte da dobijete sledeći meč. Ovde je nedostajala otvorenost u saradnji. Ono što se govorilo u javnosti posle raskida saradnje nema skoro nikakve veze sa realnošću. Ali tako je u fudbalu i tako će biti narednih 30 godina – jasan je Nagelsman.

Bild je nakon ovih optužbi pokušao da kontaktira Kana i Salihamidžića. Kratak odgovor su dobili od legendarnog golmana.

– Želim mu što veći uspeh na Evropskom prvenstvu – bile su reči Olivera Kana, a Braco nije imao komentar. Nakon smjene Nagelsmana, kratko su trajali i Kan i Salihamidžić. Otpušteni su tri meseca kasnije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal