Pratite nas preko:
Fabio Simplisio, nekadašnji fudbaler Parme i Rome, Printscreen: Instagram/fabiosimplicio30

Fudbal

Ne bismo ga prepoznali na ulici: Pamtimo ga kad je špartao terenima u Seriji A, a sad se potpuno transformisao (FOTO)

Nije retkost da brojni sportisti, pa među njima i fudbaleri, se po završetku profesionalnih karijera zapuste i prilično promene izgled. Uostalom viđali smo u prethodnom periodu kako danas izgleda Ronaldo Il Fenomeno ili recimo Vesli Snajder.

A njihovim stopama po završetku karijere je krenuo i nekada jedno od poznatih lica sa terena Serije A u prvoj deceniji 21. veka. Ako niste uspeli da prepoznate sa naslovne fotogafije, reći ćemo vam da je reč o Fabiju Simplisiju.

dobrodoslica500

Ljubitelji fudbala sigurno pamte neumornog brazilskog vezistu iz vremena kada je nosio dresove Parme, Rome i Palerma.

Posle zavidne karijere na Apeninima se preselio u Japan. Karijeru je bio i prekinuo na 2 godine, da bi se vratio iz penzije i zaigrao u dresu niželigaša Batataiša u rodnom Brazilu.

U penziji samo 6 godina

Ipak, pre 6 godina je rešio da je stvarno kraj i postao penzioner. A izgleda da sa penzionerskim životom je apetit porastao i fizička aktivnost se smanjila.

Nije nabacio malo kilograma, nego poprilično se udebljao. Danas sa 44. godine ne izgleda kao onaj čovek koga pamtimo iz televizijskih prenosa Serije A.

Kako se može videti na fotografijama na Instagramu, toliko se udebljao da “višak” ima na svim delovima tela, čak i na licu. Ni najzagriženiji ljubitelji Kalča teško bi mogli da ga prepoznaju da ga sretnu na ulici.

U penziji se bavi privatnim biznisom. Ali i dalje ne može bez fudbala pa se često može videti na utakmicama raznih liga i uzrasta.

Tokom igračke karijere je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Brazila u prijateljskom susretu sa Omanom.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal