Pratite nas preko:
Brazilci FIFA
Nejmar, Foto: Beta/AP Photo/Bruna Prado, File

Fudbal

Nejmar uhvaćen s plavušom i brinetom u klubu, dok njegova devojka svakog časa može da se porodi

Brazilski fudbaler Nejmar nastavio je sa nestašlucima i “igranjem sa strane“, i to u trenutku kada očekuje rođenje deteta sa Brunom Bjankardi.

Brazilac bi trebalo da dobije svoje drugo dete u narednih mesec dana, međutim, izgleda da je nastavio po starom. Već jednom je napravio skandal javno priznao da je prevario trudnu devojku, ali ona mu je oprostila.

Ipak, videćemo da li je sada spremna da oprosti. Posebno što je tokom vikenda objavila na društvenim mrežama statuse koji govore o vernosti i lojalnosti.

Ako nisi lojalan onima koji su uz tebe svakog dana, onda nisi lojalan nikome – napisala je, pa obrisala Bruna Bjankardi.

Snimak iz noćnog kluba u Barseloni

Izgleda da razlog te njene objave, jeste snimak iz jednog noćnog kluba u Barseloni, koji je navodno nastao prošle nedelje. Nejmar je po povratku sa obaveza u reprezentaciji zastao u Evropi i izašao u noćni provod.

Na snimku se vidi i kako razgovara sa nekim muškarcem, ali potom i sa plavušom i brinetom kako nešto šapuće u ćošku. Delovali su prisnije nego što bi trebalo da bude.

S druge strane mediji tvrde da su se Nejmar i Bruna dogovorili da budu u “otvorenoj” vezi. Ipak, navodno je uslov da bude diskretan, što on baš i ne ispunjava.

Nejmar je ovog leta prešao iz PSŽ-a u Al Hilal za rekordnu platu u istoriji fudbala. U ponedeljak je zaigrao za njih u Ligi šampiona Azije, ali su odigrali nerešeno 1:1 na gostovanju Navbahoru.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal