Pratite nas preko:
fudbaler Crvene zvezde na utakmici Mocart Superlige protiv Partizana, na stadionu Rajko Mitic, Beograd, 09.03.2024. foto: Marko Metlas Fudbal, 172. derbi, Partizan, Crvena zvezda, derbi, Superliga
Šerif Endijaje postiže drugi gol na Večitom derbiju, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Nekad rat saopštenjima, a sad na društvenim mrežama: Zvezda odgovorila Partizanu

Umesto ratova saopštenjima, koja smo imali posle prethodnih Večitih derbija ili drugim mečevima večitih u Superligi, svađa Partizana i Crvene zvezde se posle poslednjeg duela preselila na društvene mreže.

Tako su najpre crno-beli na svom zvaničnom X profilu (nekadašnji Tviter) objavili snimak gola Šerifa Endijajea iz drugog ugla i naveli da ga je postigao rukom.

Na to je stigao odgovor sa Marakane, ali putem profila Zvezda TV-a na X-u. Oni su ponudili fotografiju iz trećeg ugla koja pokazuje da je Endijajea lopta udarila u rame. Uz to su i napisali:

– Još jedan besraman spin FK Partizan, na koji su nažalost mediji opet naseli bez ikakve provere, samo zato što je to objavio zvanični nalog kluba. Naš rival je pokazao šta im je cilj i kojim sredstvima se služe, ali nadamo se da mediji više neće nasedati.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal