Pratite nas preko:
Psi na utakmici
Printscreen:Twitter(@eurofootcom)

Fudbal

Nestvarne scene u Kolumbiji: Igrač Atletika obukao naopako dres i izašao s pitbulom na teren

Neobična scena desila se na utakmici kolumbijskog velikana Atletiko Nacionala, gde su igrači na utakmicu izašli u neuobičajenom društvu. Vodili su na povocu pse, i to ne bilo kakve.

Bio je to dirljiv potez u sklopu akcije udomljavanja životinja iz lokalnog azila. Igrači su bili veoma raspoloženi, sa širokim osmesima na licima, iako su neki imali teži posao jer su psi bili veliki, ali razigrani i nestašni.

Jedan igrač je na utakmicu izašao sa poprilično velikim “pitbulom“, međutim videlo se da je svaki pas dobro raspoložen i razdragan, baš kao i igrači. Momci u zeleno-belim dresovima izašli su na teren sa psima različitih veličina, rasnim i mešancima i pokazali su ih kameri pozivajući publiku da udome životinje u prihvatilištu.

Verovatno u žurbi da se upozna i igra sa psom, jedan igrač Nasionala je naopačke obudao dres, pa je ova fantastična akcija udomljavanja kućnih ljubimaca privukla još više pažnje.

Lider prvenstva, Atletiko Nacional, lako je savladao u prethodnom kolu La Ekvidad rezultatom 5:0 i tako se vratio na čelo tabele. Nacional je za 11 kola osvojio 20 bodova, a čak četiri tima im “dišu za vratom” sa po 19.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal