Pratite nas preko:
Mančester u kanalu
(Foto: Beta/AP/Dave Thompson))

Fudbal

Nevil: Nijedan navijač Mančester junajteda, koji ima mozak, nije ljut na Ten Haga

Rekli bismo mirođija u svakoj čorbi, ali ovaj put je stručni konsultant i bivši igrač “crvenih đavola” u pravu. Geri Nevil veruje da je uprava kriva za probleme Mančester junajteda.

„Nijedan navijač Mančester junajteda koji ima mozak nije ljut na Ten Haga” – navode mediji kao ključnu rečenicu koju je rekao nekadašnji fudbaler kluba sa Old traforda.

dobrodoslica500

„Sada se samo nadam da je ovo samo težak početak, da ovo nije ponavljanje problema koje smo videli pod Murinjom, Van Galom, Mojesom, Rangnikom, Solskjaerom – kaže Nevil i dodaje:

„Nijedan navijač Mančester junajteda koga znam sa mozgom nije prvenstveno ljut na Ten Haga. Navijači žele promenu rukovodstva, potrebna im je stabilnost, fudbaleri posvećeni poslu. I mislim da se to ne može reći za ove igrače. Pitam se koliko su uopšte dobri.

Poslednjih 10-11 godina ovaj klub je sportski okrenut naglavačke i to zbog želje menadžera. A sada se to ponovilo.

Iako je rekao da nije ljut na Ten Haga, u nastavku ga nije poštedeo kritika.

„Ovo su igrači Erika ten Haga, oni koje je želeo. Murinjo je pozvao one koje je želeo: Lukakua, Pogbu. Van Gal je tražio da uzme tehničke igrače, levonoge centralne bekove, leve bekove i tako dalje. Svi su doneli ono što im je bilo potrebno. Nadao sam se da će ovaj put biti jači sportski projekat u središtu, ali Mančester junajted je dozvolio menadžeru da ponovo utiče na transfere i to me brine. Liderstvo nije dovoljno snažno.

Ako govorimo o najboljim menadžerima u Engleskoj i Evropi, oni nisu u Mančester junajtedu. S obzirom na to koliko je novca Junajted potrošio na ovaj tim, trebalo bi da bude mnogo jači.

Potpisali su Onana, Hejlunda i Maunta. Da li su postali jači? – upitao je bivši defanzivac Mančester junajteda

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal