Pratite nas preko:
NOrdsjeland Partizan
Foto: MN Press(Marko Metlas)

Fudbal

Nordsjeland ne zna za pobedu od Partizana: Mesec dana igraju kao drugorazredni tim

Danski Nodsjeland učestvuje u grupnoj fazi Lige konferencije, a do nje je došao izbacivši u plejof dvomeču upravo srpskog predsavnika ekipu Partizana ubedljivom pobedom ukupnim rezultatom 6:0.

Prvo su igrači Johanesa Torupa lakoi slavili kod kuće 5:0, te se činilo da druga utakmica ne mora ni da se igra. Ipak u Beogradu tinjala je nada da Partizan može bar do nerešenog ishoda i bodova za Srbiju na UEFA rang lista. Meč je završen 1:0 za Nordseland, a Srbija je ostala bez bitnih poena.

dobrodoslica500

Podsećamo danski predstavnik je u ovom dvomeču izgledao prilično nadmoćno, pa ekipa Igora Duljaja nije uspela ni da se upiše. Međutim, posle ove dve pobede Nordsjeland se nalazi u velikoj krizi rezultata.

Partizan-Liga-konferencija
Foto: MN Press(Marko Metlas)

Četiri nerešena i jedan poraz

Danci su poslednju pobedu ostvarili u gostima na stadionu JNA protiv beogradskih crno-belih, a od te utakmice prošlo je gotovo mesec dana. Igrali su pet utakmica u septembru, a četiri su remizirali dok su sa jedne morali da odu pognute glave.

Taj poraz desio se u Turskoj protiv Fenerbakčea (3:1) u prvoj utakmici grupne faze Lige konferencija. Bez pobednika Danci su igrali u tri utakmice prvenstva, kao i u jednom meču domaćeg kupa.

Od gostovanja u Beogradu danska ekipa niti u jednoj utakmici nije imala prednosti, a trenutno se nalaze na trećoj poziciji Danskog prvenstva sa 18 bodova.

Šta se dešava sa Nordselandom i da li je Partizan mogao bolji otpor da pruži – Ostaje nam da u toku sezone vidimo, a odgovor na ovo pitanje najbolje će nam dati upravo trener ekipe Johanes Torup sa svojim igračima.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal