Pratite nas preko:
Hviča
Viktor Osimen; Foto: Beta/AP

Fudbal

Osimen ima novi klub: Napoli prodao Nigerijca za 120.000.000 evra?

Poznati italijanski novinar Karlo Avio javlja da je završen transfer napadača Napolija, ali ne otkriva u koji klub je prešao Nigerijac.

Kad je Viktoru Osimenu, u sklopu prelaska iz Lila u Napoli, prikačena i otkupna klauzulu od 120 miliona evra, mnogi su mislili da će ga teško prvak Italije prodati po toj ceni.

Slotomanija

Ipak, iz Italije stižu vesti da je reprezentativac Nigerije prodat, i to upravo za pomenutu cifru. I to bi bio rekordni transfer Napolija.

Međutim, i dalje se ne zna koji je klub ponudio toliki novac, ipak za 25-godišnjeg napadača najviše interesovanja pokazivali su PSŽ i Čelsi.

Poznati italijanski sportski novinar Karlo Avino javio je da je klub iz grada podno Vezuva prodao Osimena, ali da se čeka zvanična potvrda za kraj sezone.

– Hipoteza da niko neće da plati klauzulu ne postoji, Osimen je već zaključio dogovor sa novim klubom zajedno sa De Laurentisom. Neprimereno je otkrivati ime novog kluba, Osimen mora da odigra dobro za Napoli u sledećih devet utakmica, odnosno do kraja sezone – naveo je Avino.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal