Pratite nas preko:
Soteldo je ovim potezom izazvao opštu tuču igrača, Printscreen: streamin.me

Fudbal

Ovo je potez koji je izazvao opštu tuču igrača Santosa i Vasko de Game: Prgavi Medel je prvi uleteo da pokrene šorku (VIDEO)

Veliki derbi Brazila se igrao u nedelju uveče, između Santosa i Vaska de Game. Pripao je domaćinu 4:1, ali ga je obeležio prekid i tuča fudbalera na terenu.

Sve se dogodilo u drugom poluvremenu, pri rezultatu 3:1. Bes gostujućih fudbalera izazvao je Soteldo koji je izveo potez koji se može shvatiti ponižavanjem protivnika. On je u jednom trenutku, dok su igrači Vaska bili daleko od njega, stao na loptu sa obe noge.

Takav potez je protumačen kao provokacija i ponižavanje, pa se jedan od gostujućih fudbalera onako besno zaleteo i uz loptu, udario i Sotelda. To je izazvalo reakciju rezervnih igrača Santosa koji su uskočili u teren.

Prgavi Gari Medel prvi u redu za tuču

Očekivano, bilo je potrebno svega nekoliko sekundi pa da se stvori opšta gužva. Još kad je tu uleteo Gari Medel, Čileanac koga pamtimo i po kratkom fitilju i prgavoj naravi još iz Evrope, brzo su se igrači našli u klinču.

“Čileanski pitbul” je najpre razmenio i nekoliko udaraca sa jednim od igrača Santosa. Bilo je onih koji su pokušavali da razdvoje. U jednom trenutku se učinilo da će se sukob okončati, ali onda je na sredini terena izbio novi.

Čini se da su golmani ovog puta bili ti koji su “dodali ulje na vatru”, opet je došlo do koškanja, guranja, udaraca i unošenja u lice. Sve dok jedan rezervista nije Medela udario glavom.

Sudija je na kraju i njemu i Čileancu pokazao po crveni karton, a posle još nekoliko minuta prekida, utakmica je nastavljena.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal