Pratite nas preko:
STRAHINJA PAVLOVIC, SRDJAN BABIC, IVAN ILIC fudbaleri reprezentacije Srbije na treningu pred utakmicu kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2024 godine protiv Madjarske na stadionu Ferenc Puskas, Budimpesta 13.10.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Madjarska, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2024
Ivan Ilić (u sredini), Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Ovo nikako nije dobro: Koleno završilo u neprirodnom položaju, reprezentativac Srbije doživeo težu povredu?!

Nikako nismo želeli da se ovo dogodi. Reprezentativac Srbije Ivan Ilić doživeo je povredu na utakmici između Fiorentine i Torina i napustio je teren već u 9. minutu.

Nimalo nije dobro izgledalo ono što se dogodilo 23-godišnjem vezisti, niti njegov izraz lica uliva nadu.

Kristijan Biragi je uleteo u srpskog reprezentativca i tom prilikom se Ilićevo levo koleno našlo u neprirodnom položaju. Deluje kao da ga je izvrnuo. Bilo je jasno da je u velikim bolovima.

Teren je napustio uz pomoć medicinskog tima Torina. Dalje informacije o stanju kolena bi trebalo da stignu već večeras, dok se u nedelju očekuje da bude podvrgnuti detaljnim pregledima i analizama.

Međutim, već sada je jasno da će Ilić gotovo sigurno preskočiti prijateljske mečeve reprezentacije Srbije u martu, protiv Rusije i Kipra.

Ipak, nadamo se da nije reč o nekoj daleko težoj povredi kolena, poput kidanja meniskusa ili, ne daj Bože, ligamenata. I nadamo se da će moći da konkuriše za tim za Evropsko prvenstvo u junu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal