Pratite nas preko:
Bayern Munich's Aleksandar Pavlovic celebrates scoring his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach, at the Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, Feb. 3, 2024. (Angelika Warmuth/dpa via AP)
Foto: Beta/Angelika Warmuth/dpa via AP

Fudbal

Pavlović odbio Piksija, pa poručio zašto ne želi da brani boje Srbije

Vezista Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović (19) i zvanično je prihvatio poziv seniorske reprezentacije Nemačke, čime je odlučio da odbije poziv Fudbalskog saveza Srbije.

Momak srpskih korena rođen u Nemačkoj se posle ove odluke obratio zvaničnim saopštenjem u kojem se zahvalio FSS na razgovoru, ali i objasnio svoju odluku.

Slotomanija

– Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno – rekao je on, te dodao:

– Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu moju fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke – rekao je Aleksandar Pavlović.

Šteta za reprezentaciju Srbije, ali koga nema, bez njega se može.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal