Pratite nas preko:
Trener Javora Radovan Ćurčić i njegov stručni štab napadaju sudiju Danila Nikolića na poluvremenu utakmice protiv Crvene zvezde
Trener Javora Radovan Ćurčić i njegov stručni štab napadaju sudiju Danila Nikolića na poluvremenu utakmice protiv Crvene zvezde; Foto: MN Press

Fudbal

Penal za Zvezdu izazvao haos u Ivanjici: Ćurčić napao sudiju Nikolića, jedva su ga zaustavili

Prvo poluvreme utakmice 27. kola Superlige Srbije između Javora i Crvene zvezde može se podeliti na dva dela. Prvih pola sata “uspavanke”, a onda je nastala prava bura kraj Moravice.

“Krivac” je sudija Danilo Nikolić koji je dosudio krajnje sporan penal za Zvezdu, a koji je potom u vođstvo pretvorio Gelor Kanga. Ubrzo je prednost Zvezde duplirana preko Hvang in Boma, ali je ostao utisak da je jedanaesterac prelomio meč.

Slotomanija

To mišljenje delio je i trener Javora Radovan Ćurčić koji je nakon sudijskog zvižduka koji je označio poluvreme pohitao ka Nikoliću da mu prigovori zbog sporne odluke. I to je učinio na vrlo vulgaran način, moglo se pročitati sa njegovih usana.

Kompletna klupa Javora je pobesnela i kada je Nikolić odsudio kraj prvog poluvremena, svi su ga okružili. Pored Ćurčića, najratoborniji je bio pomoćnik Milovan Milović, koji je i pre kraja prvog poluvremena dobio dva žuta kartona zbog prigovaranja.

Na kraju se sve, nekako, smirilo i akteri su otišli put svlačionice. Međutim, Ćurčić se neće vratiti na klupu, pošto ga je Nikolić isključio.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal