Pratite nas preko:
Pike Krkic
Foto: MN Press

Fudbal

Pike objavio sliku svoje plate: Da vidite kako zarađuje fudbaler (FOTO)

Igračka legenda Barselone Đerar Pike često izaziva pažnju svojim gestovima, a novim je želeo svima da pokaže kako zarađuje fudbaler. Zapravo, odgovorio je na, kako kaže, netačne informacije koje je izneo novinar katalonske televizije Luis Kanut.

Španski fudbaler, koji se penzionisao u novembru 2022. godine, kroz karijeru se naosvajao trofeja i smatra se za jednog od najboljeg štopera u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu.

Osim toga što je pozornost javnosti dobijao zahvaljujući razvodu od pevačice Šakire, Pike je objavio sliku svoje uplate, kako bi demantovao novinara katalonske televizije Luisa Kanuta.

On je svojim pratiocima na Tviteru kako izgleda jedna bankovna uplata, nakon što je novinar objavio da je Pike zarađivao oko 14.000.000 evra po sezoni, što je daleko više od “prijavljenog” u objavi, koja glasi na 2.328.884,39 evra.

– Ovde je 50 odsto od moje uplate primljene 30. decembra. Imajte malo poštovanja – napisao je Đerar Pike.

Barselona stala uz Pikea

Luis Kanut je dodao da je Pike bio najplaćeniji igrač Barselone do prošle sezone, uz Serđa Busketsa i Đordija Albu.

Međutim, oglasila se i Barselona koja je stala uz svoju legendu i istakla da niko nikada nije objavio tačna primanja igrača.

Navodi se da je to klupska tajna i da se ne sme otkrivati javno, te da izneti podaci, kako je istaknuto, “nisu u dodiru sa realnošću”.

Na kraju je Barsa zaključila da su se Pike, Buskets i Alba odrekli dela svoje plate kada je sa njima produžen ugovor prošlog leta.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal