Pratite nas preko:
KAMIL GRABARA golman, mladi fudbaler Poljske U21, na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije, na stadionu Metalca. Gornji Milanovac, 09.10.2020. foto: Nebojsa Parausic Fudbal U21, UEFA, Srbija, Poljska
Napravio haos: Kamil Grabara (Foto: MN press)

Fudbal

Poljak uvredio Turke, supruga dobila preko 300 pretnji smrću: “Naćićemo vas u Kopenhagenu”

Galatasaraj i Kopenhagen su odigrali nerešeno (2:2) u prvom kolu Lige šampiona u Istanbulu, a golman gostujućeg tima Kamil Grabara je posle utakmice izazvao pravu buru.

Poljski čuvar mreže je na Instagramu podelio sliku sa utakmice i napisao:

dobrodoslica500

– Zaslužili smo sva tri boda iz te smrdljive rupe, ali to je život, idemo dalje.

Poljak, koji zbog povrede glave od početka sezone igra sa maskom na licu, procenio je kasnije da je to možda previše, pa je objavu promenio. Umesto prvobitnog opisa slike sada je napisao:

– Zaslužili smo sva tri boda iz te smrdljive utakmice, ali to je život, idemo dalje.”

Suprugi prete smrću

Valjda je hteo da ublaži svoju prvobitnu tvrdnju, ali teško da je na ovaj način išta popravio pošto se njegova supruga oglasila na Instagramu i otkrila da je primila preko 300 pretećih poruka od strane turskih navijača za nekoliko sati.

– Pazi na sebe i svog muža, naćiću vas u Kopenhagenu – jedna je od pretećih poruka koju je objavila supruga golmana prvaka Danske.

Inače, Kamil Grabara, nekadašnji golman Liverpula, je već bivši čuvar mreže Kopenhagena pošto je pre nekoliko nedelja ugovorio transfer u nemački Volfzburg od sledećeg leta.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal