Pratite nas preko:
Džesika Frijas, žena Ezekjela Palasiosa; Foto: Instagram/yesifrias

Fudbal

Poludela žena svetskog šampiona: Argentinka prodala trofeje iz Katara i preti da će otkriti najcrnje tajne Mesija i drugova!

Argentina je u Kataru osvojila titulu prvaka sveta u fudbalu koju je čekala više od 30 godina i stvorene su uspomene za ceo život. Međutim, jedan od učesnika tog istorijskog poduhvata, 24-godišnji Ezekjel Palasios, mogao bi da ostane bez svojih večnih memorabilija.

Naime, njegova šest godina starija supruga Džesika Frijas, odlučila je da proda njegove trofeje sa Svetskog prvenstva. Konkretno, zlatnu medalju i dres u kom je igrao veliko finale protiv Francuske, a koji je sigurno čuvao za uspomenu da priča deci i unucima. Razlog? To što je Ezekjel prestao da plaća stan u kome Džesika živi.

Njih dvoje su se od sredine prošle godine razišli, ali su još uvek ostali u važećem braku. Zbog toga je lepa plavuša rešila da se osveti svetskom prvaku.

Stavila je trofeje na oglas i, naravno, kupci su se ekspresno javili. U istom paketu na prodaju su medalja i dres, ali nije poznato koja je cena koju je Džesika tražila. Čak je objavila sliku na Instagramu sa novim vlasnikom, a i on se na svom profilu pohvalio onim što je kupio.

– Nije hteo da mi plaća stan, jer nije znao da li će on ostati njemu ili meni – rekla je Frijas.

Par je bio zajedno od 2018. godine, sve do 2023. kada su se rastali.

– Pokazao mi je ko je on zapravo. Bila sam sa njim u najtežim momentima, a on mi je ovako vratio – rekla je Argentinka.

Cela Argentina je u opasnosti

Ali, Frijas ne želi da se zaustavi na ovome. Već preti da bi mogla da otkrije najcrnje tajne argentinske reprezentacije.

– Želim od njega da potpiše papire za razvod. Samo tražim ono što mi pripada, čak ni bračnu imovinu koju ima u Nemačkoj – rekla je Džesika.

– Bolje je po njega da tako uradi i da nastavim da ćutim. Inače ću otkriti stvari koje znam o nacionalnom timu, a koje niko do sada nije čuo.

Podsetimo, Argentina je 18. decembra 2022. godine pobedom nad Francuskom rezultatom 4:3 osvojila svoju treću titulu prvaka sveta, a prvu još od 1986.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal