Pratite nas preko:
PRintsccreen: X/@Chris_Branco

Fudbal

Poplave uništavaju Brazil: Proslavljeni fudbaler izvlačio zarobljenu decu iz razorenih kuća (VIDEO)

Dijego Kosta, nekadašnji fudbaler Čelsija, Atletiko Madrida i još mnogih evropskih klubova poznat je po svojoj velikodušnosti, a sada je još jednom pokazao kakav je čovek.

Obimne poplave zahvatile su jedan deo Brazila, zemlju porekla ovog fudbalera, a usled vremenske nepogode mnogi ljudi izgubili su sve što imaju i nalaze se u opasnosti, a pomoć je stigla u vidu poznatog fudbalera.

Slotomanija

Kosta je svojim džipom stigao do Eldorado do Sula, kako bi pomogao ugroženima, među kojima su i deca, u dramatičnoj situaciji za njih. On je išao redom od kuće do kuće, te pitao ljude šta im je potrebno od namirnica, a najugroženije je uspeo i da evakuše.

Mnogim porodica u pomenutom delu Brazila poplava je uništila domove, ali je pomoć stigla, pa je situacija makar malo lakša. Kosta je stigao sa četiri prijatelja koji su u prikolici dovezli džet-ski kojim su izbavljali ljude iz poplavljenog dela grada.

Kosta je i dalje aktivan fudbaler, ima 35 godina i nastupa za Gremio. Pre toga nosio je dresove Botafoga, Vulverhemptona, Atletiko Mineira, Atletiko Madrida, Čelsija, Rajo Valjekana, Valjadolida, Albasetea, Selte, Brage i Penafiela.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je dve utakmice, a onda se preselio u Španiju, za koju je na 24 nastupa upisao 10 golova.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal