Pratite nas preko:

Fudbal

Prepoznajte dve legende sa slike (FOTO)

Printscreen: Instagram/ljuboja_danijel_28

U redu, znamo da ćete jednog prepoznati iz prve. Teško da bi neko ko i onako usput prati fudbal pogrešio kada je reč o Tijeriju Anriju.

Ali ko je čovek pored njega?!

dobrodoslica500

Po završetku karijere je potpuno promenio imidž, pustio bradu i kosu.

Nekada je bio jedan od najboljih strelaca i napadača u Francuskoj.

Nastupao je za Sošo, Strazbur, Pari Sen Žermen, Štutgart, Hamburger, Volfzburg, Grenobl, Nicu, Legiju iz Varšave, Grenobl i Nicu.

Bio je član reprezentacije Srbije i Crne Gore za koju je odigrao 19 mečeva. Nastupio je i na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006.

Danas se bavi poslom fudbalskog menadžera, uglavnom u Francuskoj.

Ako niste uspeli do sada da shvatite o kome je reč, u pitanju je Danijel Ljuboja.

Danijel Ljuboja fudbaler reprezentacije Srbije i Crne Gore na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Nemackoj 2006. protiv Belgije na stadionu Crvene zvezde
04.06.2005. godine
Foto: Marko Metlas
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Nekadašnji napadač je uvek imao neki specifičan imidž, svi se sećamo njegove frizure iz igračkih dana kada je imao plavu štraftu preko glave. Sada je to promenio i fura imidž kao monah.

– Tako se poklopilo. Nije to sad stvar imidža, spontano se desilo. Tako mi je došlo. Što se tiče frizure iz igračkih dana, to je bio čisti marketing, jer sam hteo da se razlikujem od drugih fudbalera, da budem drugačiji. Bilo mi je to tad interesantno. Gledajući iz ovog ugla, nije to bila najlepša frizura, ali je meni bila interesantna. U Francuskoj je to prosto neka moda, ima dosta igrača i svako ima nešto svoje. Hteo sam i ja nešto da promenim i bio sam među prvima koji je imao takvu frizuru. Bar se nisam tetovirao, farba se može skloniti, ali tetovaža ne – rekao je Ljuboja jednom prilikom o svom imidžu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal