Pratite nas preko:
Printscreen: Youtube/Ultras Avanti

Fudbal

Pronađena eksplozivna naprava pred meč Osasuna – Sevilja: Uhapšena dvojica navijača koji su je nosili

Hapšenje na ulicama Pamplone uoči meča Primere između Osasune i Sevilje. Policija je uhapsila dvojicu muškaraca zbog posedovanja eksplozivnih i zapaljivih sredstava tokom tuče između navijača dva tima.

Njih dvojica su uhapšeni u automobilu u kome su u posedu imali pirotehnička sredstva, palice, ali i eksplozivnu napravu kućne proizvodnje. Naprava se sastojala od spreja sa pričvršćenom petardom kako bi proizvela veliku eksploziju i tom prilikom bi mnogo ljudi bilo povređeno.

dobrodoslica500

Kako je saopšteno iz španske policije, još dve slične naprave su pronađene u blizini avenije Saragosa, od kojih je jedna već eksplodirala. Do intentifikacije dvojice muškaraca i njihovog kasnijeg hapšenja došlo je u toku incidenata u tom delu Pamplone.

Tu su se našle najžešće navijačke grupe dva kluba kako bi se međusobno sukobile. Ipak, do većih izgreda nije došlo jer je policija imala saznanja da će grupa Biris Norte doći u Pamplonu. Policija je reagovala čim su počeli incidenti i tada su identifikovali grupu od oko 70 građana Sevilje.

Oni koji nisu uhapšeni su uz pratnju policije ispraćeni iz grada i karte za meč koje su imali su im oduzete.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal