Pratite nas preko:
Printscreen: Youtube/Real Madrid

Fudbal

Rafael Nadal sledeći predsednik Reala?

Real Madrid i Rafael Nadal se sve više svrstavaju u istu rečenicu, a tenisera mnogi vide kao budućeg predsednika fudbalskog velikana, umesto Florentina Pereza.

Nije tajna da je osvajač 22 Grend slem titule veliki navijač “kraljevskog kluba“, ali to ne znači da će nužno nekada i doći na tu poziciju.

dobrodoslica500

U razgovoru za španski dnevnik “As”, Nadal je potvrdio da bi bio počastvovan kada bi potao predsednik kluba, međutim po njegovom mišljenju za to mesto ima mnogo stučnijih ljudi.

To je nešto što me često pitaju. Ponekad se stvari vade iz konteksta zarad naslova. Na kraju jedina stvar koju kažem jeste – da li bih želeo da budem predsednik Reala iz Madrida? Da, naravno – istakao je Nadal.

– To ne znači da ću nekad i biti, kao i da ću ikada probati to da budem. Pre svega, tu su ljudi koji su više od mene spremni za tu priliku u budućnosti kada mandat jednog od najboljih predsednika koje smo imali u svojoj istoriji, Florentina, istekne. U tom smislu, ne mislim da postoji urgentna potreba za novim predsednikom. Veliki sam ljubitelj fudbala i navijač Reala, dovoljno od mene – zaključio je Nadal.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal