Pratite nas preko:
Rami Mesi gospode pomiluj

Fudbal

Rami opet juri “matorke”: Posle raskida s Pamelom (56), izjavio ljubav 61-godišnjoj pevačici

Adil Rami (38) je francuski fudbaler i bivši reprezentativac te zemlje, koji trenutno nema klub nakon što je još letos napustio ekipu Troe, ali ne očajava i ne brine zbog toga.

Imao je zaista interesantnu karijeru igrajući za neke velike timove poput Milana ili Valensije, može da se pohvali i sa dva gola na 25 mečeva u Ligi šampiona, ali posebno činjenicom da je bio u vezi sa seks-bombom Pamelom Anderson. Čak 18 godina je Pamela bila starija od Ramija, ali to mu nije smetalo.

Čini se da je baš uživao sa američkom glumicom, a ne zaboravimo šta je ne tako davno izjavio njegov bivši saigrač Aleksandar Kokorin.

– Rami nam je ispričao mnogo zanimljivih stvari o vezi sa Pamelom. Zanimalo nas je kakva je ona u krevetu, a on se nije baš stideo da priča o tome. Govorio je za Pamelu da je to bila najbolja žena u njegovom životu, te da su imali seks po 12 puta u toku jedne noći – izjavio je Kokorin.

A čini se da Rami baš voli starije gospođe. Pamela ima 56, a sada se nabacivao 61-godišnjoj francuskoj pevačici Lien Foli, koju je upoznao u jednoj emisiji.

– Sviđa mi se Lien – rekao je Rami, pa se lično obratio pevačici: “Kada pevaš, uzbuđuješ me”.

Potom je voditelj emisije Ramija upitao da li mu se baš sviđa Lien, na šta je odgovorio: “Jako je lepa”.

Možda i ne čudi što je Adil opsednut starijim ženama, uostalom i njegova bivša supruga Sidoni Biemon je bila starija od njega “samo” četiri godine. Ona je majka njegovo dvoje dece.

Lien Foli, pevačica rođena u Lionu ima dva braka iza sebe, a nije poznato da li ju je Rami već šarmirao i da li će možda u budućnosti biti nešto više između njih.

Adilu to svakako ne bi smetalo…

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal