Pratite nas preko:
AC Milan's Christian Pulisic, left, and Uninese's Lazar Samardzic charge the ball during the Serie A soccer match between Udinese and Milan in Udine, Italy, Saturday, Jan. 20, 2024. (Andrea Bressanutti/LaPresse via AP)
Lazar Samardžić je prva želja Juventusa na leto, Foto: Beta/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP

Fudbal

Samardžić prva meta Juventusa na leto: “Stara dama” ima skriveni plan kako da mu spusti cenu

Juventus će po završetku sezone verovatno ostati bez trenera Masimilijana Alegrija, ali to ne sprečava sportski sektor da se bavi potencijalnim pojačanjima u predstojećem, letnjem prelaznom roku. A sportskom direktoru Kristijanu Đuntoli je prvi na listi Lazar Samardžić.

Nije novost da “stara dama” pokazuje interesovanje za srpskog reprezentativca i da ga prati.

Samardžić već dogovorio platu

Prema pisanju “Tutosporta”, prethodnih meseci su uspostavljeni kontakti između dve strane. Njihove informacije kažu da je čak Samardžić dogovorio visinu plate i dužinu ugovora.

Lazar Samardžić
Foto: MN Press

Problem ostaje cena koju je postavio Udineze, a to neće biti manje od 25 miliona evra. Toliko su bili prošlog leta dogovorili obeštećenje sa Interom, dok pregovori između igračevog oca i “neroazura” nisu propali i Inter odustao od transfera.

Osim novca za obeštećenje, tim sa “Friulija” će tražiti i brojne bonuse.

Skriveni plan

Međutim, u Torinu imaju “skriveni plan” kako da obore cenu, s obzirom da su u finansijskim poteškoćama i da u junu moraju kako znaju i umeju da obezbede 80 miliona evra.

Lazar Samardžić; Foto: MN Press

U Juventusu navijaju da Udineze ispadne iz Serije A. “Zebre” su u “opasnoj zoni” i zaostaju 2 boda za Empolijem, Frozinoneom i Veronom. Do kraja je ostalo još 4 kola i neće im biti nimalo lako da izbore opstanak.

Ukoliko ne uspeju, onda će morati da prodaju igrače i po nižoj ceni.

Njegova želja da se preseli u Torino i pridruži drugovima Vlahoviću i Jildizu nije sporna.

Sem Juventusa za njega interesovanje pokazuje i dalje Napoli, u koji je umalo prešao zimus, a tu su Brajton i Borusija Dortmund.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal