Pratite nas preko:
Printscreen: IG/daniosvaldobv

Fudbal

Šokantna ispovest legendarnog napadača i zavodnika: “Zavisan sam od alkohola i droge, potrošio sam sav novac”

Dani Osvaldo nekadašnji reprezentativac Italije i igrač mnogih evropskih klubova šokirao je javnost objavom na Instagramu, gde je priznao da prolazi verovatno i najteži period u svom životu, te da je zavisan od ozbiljnih poroka!

Italijan je u karijeri igrao za Romu, Boku Juniors, Inter, Juventus, Fiorentinu, Porto i druge timove.

Sa “Starom damom” iz Torina je bio šampion Serije A 2014. godine, a u suzama je govorio o svom psihičkom zdravlju i zavisnosti koje su se javile.

– Moram da dam neku ispovest o svom životu, o nekim odlukama. Teško mi je, ali mislim da je došlo vreme jer sam prilično očajan. Uopšte mi ne ide dobro, osećam potrebu da kažem da se već neko vreme borim sa depresijom koja me je dovela do nekih zavisnosti, alkohola i droga, osećam da život izmiče kontroli – rekao je on i dodao:

– Šta želim da kažem i podelim sa vama jeste da sam na psihijatrijskom lečenju, uzimam lekove, imam specifičnu bolest, gubitak samopoštovanja, depresiju i mnogo puta se vraćam u svoje zavisnosti, padam u samodestrukciju i praktično živim sam zaključan u kući. Ne idem nigde, ne interesuje me da ustanem iz kreveta, izlazim iz sobe, da jedem. Upao sam u veoma teške zavisnosti koje su samo pogoršale moju depresiju… – nastavio je Osvaldo svoju ispovest:

Ne želi da izigrava žrtvu

– Ovo govorim ne zbog toga da izigravam žrtvu, nikako, već da svi razumeju razlog mojih pogrešnih odluka. Lečim se na psihijatriji, ali teško se izvlačim iz toga, ponovo padam u zavisnosti, i distanciram se od ljudi koje volim. U prošlosti sam bio vrhunski fudbaler, bio sam potpuno druga osoba, ponosna i samouverena. Ovo je osoba koju ne prepoznajem – rekao je Osvaldo i dodao:

– Veoma je teško razlikovati šta je stvarno, a šta nije. Ne mogu da izađem iz toga sam, želim da izađem iz toga, želim da se vratim da budem ono što sam bio pre. Sad ne znam kako da izađem iz ove kuće, nemam stabilan posao, potrošio sam sav novac. Uvek sam bio dobar prijatelj, dobar saputnik, nadao sam se da ću biti dobar otac – kaže Osvaldo.

Na kraju, Osvaldo oseća da duguje izvinjenje svojoj porodici, ali i bivšoj partnerki, novinarki Danijeli Balester, sa kojom je nedavno završio vezu:

– Tražim oproštaj od mojih prijatelja, moje porodice, moje dece i Danijele. Moram da se pobrinem da ne padnem ponovo u zavisnosti i nadam se da će mi sada, kada svi znaju kroz šta prolazim, pomoći. Tražim da se vratim na ono što je bilo ranije, i ništa više – završio je.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal