Pratite nas preko:
Mijatović Holand
Foto: MN Press

Fudbal

Španska država zaplenila stan Predraga Mijatovića! Daje ga na licitaciju zbog duga

Nema šale sa državom u Španiji. Zbog neplaćenog poreza, Predraga Mijatović je ostao bez stana!

Poreska uprava zaplenila je stan na Kosta del Solu od bivšeg fudbalera i njegove supruge Anete. Sve kako bi platili dug koji bivši napadač Real Madrida ima u državnoj kasi i koji premašuje 750.000 evra, pokazuju podaci koje je konsultovao EFE u registru imovine.

dobrodoslica500

Reč je o nekretnini od nešto više od 120 kvadratnih metara i terase od 43 kvadrata, prenose španski mediji. Stan se nalazi u kompleksu Los Granados de Kabopino, u opštini Mihas u blizini Marbelje, pored luke i zaštićene plaže Kabopino. .

Kuća, procenjena na 613.400 evra i koja će uskoro biti stavljena na licitaciju, ima početnu cenu od nešto više od 360.000 evra i na njoj je naplaćena hipoteka u korist Banke Popular, subrogirana BBVA, da odgovori na 460.000 evra glavnog zajam..

Poreska uprava kaznila je Mijatovića jer nije izmirio poreske obaveze nakon što se nije prijavio i nije uplatio 190.000 evra u javnu kasu.

Mijatović je pred sudijom priznao da je prevario španski trezor i sredinom 2019. postigao sporazum kojim je pristao da plati novčane kazne u vrednosti od skoro 250.000 evra i kaznu od 12 meseci zatvora u zamenu za izbegavanje presude.

Mijatović je 2019. godine na sudu u Madridu pristao da plati novčane kazne od ukupno 248.501 evro za prevaru Trezora u fiskalnim 2011, 2013. i 2014. godini.

Inače, Mijatović je sinoć bio stručni konsultatnt španskih medija tokom derbija Atletiko – Real Madrid. Kritikovao je uglavnom Davida Alabu zbog reakcija kod prvog gola rivala. Moguće da se sada Alaba smeška zbog problema Mijatovića.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal