Pratite nas preko:
Najkraći Lalatovićev ostanak
Foto: MN Press

Fudbal

Šta kažu treneri Petrić i Lalatović o Adžićevim golovima iz kornera?!

Remi Čukaričkog i Spartaka iz Subotice ostaće upamćen po dva nestvarna gola Luku Adžića i to oba iz kornera. Međutim ponovo je ekipa sa Banovog Brda pokazala sve svoje slabosti, pa je i pored vođstva od 2:0 na kraju ostala bez tri boda.

Subotičani su sa dva gola uspeli da izvuku remi, te zadovoljniji odu sa terena. Posle meča, trener Čukaričkog Gordan Petrić nije bio raspoložen za priču, samo je pohvalio Luku Adžića.

– Ovo što smo vodili 2:0, na kraju nismo zaslužili ni taj jedan bod. Očigledno se to nije složilo kako treba, pa ćemo videti kako ćemo dalje. To što je Luka dao dva lepa gola ostaće mu u CV-u, imaće o čemu da priča – kratko je rekao Petrić.

Lalatović ipak zadovoljniji

Sa druge strane na klupi Spartaka sedi dobro poznato lice srpskog fudbala. Nenad Lalatović je pred kamere stigao nasmejan, ali priznao je da ipak žali za još dva boda.

– Gubili samo 2:0, na kraju 2:2, pa mogu da budem zadovoljan, ali sam i nezadovoljan. Kako smo odigrali u drugom poluvremenu i koliko smo prilika imali. Napravio sam tri izmene, promenio formaciju iz 3-5-2 u 4-3-3, izmene su donele prevagu – rekao je Lalatović, te pohvalio Luku Adžića:

– Primili smo dva gola iz kornera, mislim da se to nikad nije desilo u srpskom fudbalu. Drugo poluvreme je model kako treba da igramo. Ja Luku Adžića volim i poštujem kao sina i brata, čestitam mu na ova dva gola i znam da je njegov otac ponosan na njega, on je moj prijatelj – rekao je Lalatović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal