Pratite nas preko:
Šta radiš na stadionu kada ti Šefild gubi 0:8? Uzmeš kao ova navijačica knjigu da čitaš
Screenshot/YT/Football Rover

Fudbal

Šta radiš na stadionu kada ti Šefild gubi 0:8? Uzmeš kao ova navijačica knjigu da čitaš (VIDEO)

Navijačica Šefild junajteda pronašla je bolje stvari da radi na stadionu kada ti tim gubi 0:8, Umesto da očajavaš, ona je primenila recept da je bolje da Uzmeš knjigu da čitaš

Svrake su ostvarile rekordnu pobedu na Bramal Lejnu (8:0). Postali su i prva ekipa Premijer lige koja je imala osam različitih golgetera u jednoj utakmici. Sve to je bilo veoma teško za navijače Šefild junajteda.

Većina fanova je krenula ka izlasku do trenutka kada je sedmi gol pao, ali jedna obožavateljka je odlučila da ostane do kraja i da se zaglavi u nečemu mnogo važnijem od fudbala.

Kamere Sky sporta su uhvatile navijačicu koja je odlučila da nastavi da čita knjigu umesto da gleda kako njen tim pati na terenu. Na društvenim mrežama su većinom bili oduševljeni reakcijom ove navijačice.

– Pozdravljam ovu damu iz Šefilda što je lojalna svom klubu. Neće otići do poslednjeg zvižduka. Ova slika je osvojila naša srca.

Drugi se složio i poistovetio sa njenom lojalnošću napisavši;

– Fer-plej. Ostali su otišli ​​kući. Barem ona to ističe.

– Ovo je “hajlajt” sezone.

I tako, ređali su se komentari, a mi verujemo da je knjiga sigurno bila bolja od sramote koju je nesrećni Šefild doživeo od “svraka”.

I ono što su svi istakli. Dami treba odati poštovanje jer je ostala do kraja. Sada, da li je tu bio razlog knjiga ili zaista posvećenost da na kraju bar za trud (a nema šta drugo) nagradi domaće fudbalere, to već ne znamo.

SOCCERBET je već spremio kvote za sledeće kolo Premijer lige. Šefild gostuje Vest Hemu, a sve kvote za taj meč možete videti OVDE. Ko zna, možda i ova navijačica ponese knjigu i odigra nešto na Šefild.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal