Pratite nas preko:
Tomislav Sivić

Fudbal

Tomislav Sivić hvali Partizan i poručuje: “Mi smo igrali, oni davali golove”

Partizan je uspešno započeo pripreme na Kipru. Igrači crno-belih su pobedili lučansku Mladost 4:0, a posle meča trener Lučanaca Tomislav Sivić je u razgovoru a SoccerSportal analizirao duel.

– Bila je to dobra utakmica. Imam utisak da smo mi igrali, a Partizan davao golove. Nemoguće da mi dobijemo dva gola iz kontranapada, to je… Ma to je nestvarno, ali dobro prva utakmica je ovo i nama. Da je bilo kako smo planirali ne bismo igrali protiv Partizana jer je previše jak protivnik za prvi meč. Koristiće nam sigurno jer bilo je dobrih stvari kod nas. Čestitao bih Partizanu svakako – kaže Sivić.

Imali ste i nekoliko novih igrača u timu?

– Interesantno. Sigurno da je Pejović pojačanje. Bojić je danas odigrao prvu utakmicu posle godinu i po dana. Vidi se kvalitet i vidi se da je velika pauza iza njega. Ovaj dečko iz Portugalije, Pereira je veoma interesantan. On je mlad dečko koji je sa nama potpisao ugovor. Tu je i Andrić koji će pojačati konkurenciju. Sve u svemu, korektan tim.

Kako Vam se čini Partizan?

– Partizan nas je sačekao na kontru i to je meni nestvarno i dalje. Prvi gol smo dobili iz tunela, nismo ušli u meč kako treba. Partizan igra svoju igru, sve se vrti oko Natha i Zahida. Korektno. Napravili su brzu tranziciju, opasni su po bokovima.

Mogu li da izdrže da budu ispred Crvene zvezde?

– Pa ima tu dosta faktora. Verovatno će se oni do kraja priprema pojačati i verovatno će se i oni pojačati. I njima je nedostajalo nekoliko igrača. Biće interesantna trka između njih – podvukao je Sivić.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal