Pratite nas preko:
Tuča Bugarskoj
Foto: Screenshot/TrafficBul

Fudbal

Tuča roditelja u Bugarskoj na meču klinaca do 16 godina. Tukle se i žene

Tuča između roditelja nastupila je u Bugarskoj posle utakmice elitne omladinske lige do 16 godina između ekipa Lokomotive Plovdiv i Hebar Pazardžika. Meč je odigran u Plovdivu 24. septembra, prenosi tribunaplovdiv.bg.

Utakmica je završena rezultatom 4:1 za Lokomotivu, ali je do 71. minuta bilo 1:1.

dobrodoslica500

Prema informacijama iz Bugarske, ružne scene su se dogodile posle poslednjeg zvižduka, a u tuči je učestvovalo više od 30 ljudi, među kojima i žene. Tuča u Bugarskoj dobila je veliku pažnju tamošnjih medija.

Na snimku se vidi mladić kako udara i šutira drugog čoveka koji je pao na zemlju, a zatim dolazi do masovnog guranja između grupa ljudi.

Prema zvaničnim informacijama iz policije, čim je prijavljena tuča roditelja na lice mesta upućene su ekipe 5. policijske stanice. Ipak, po dolasku nisu zatečena lica koja su učestvovala u tuči. Nije bilo uhapšenih i teže povređenih.

– Tokom čitavih 90 minuta, pojedini roditelji igrača rivala su neprestano vikali na skoro svaku sudijsku odluku, tačnu ili pogrešnu. Utisak je ostavila jedna osoba koja je tokom utakmice uputila uvredljive epitete i glavnom sudiji i juniorima Lokomotive! Nedopustivo! S tim u vezi, nekoliko puta je ulazio u verbalni sukob sa roditeljima domaćina, nije obraćao pažnju na primedbe čuvara. Kasnije je izbilo još tuča, a za sve su krivi gosti.

Snimak tuče možete videti klikom OVDE.

Ovo nije jedina tuča ovih dana, pošto su se juče sukobili i navijači Željezničara i Sarajeva.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal