Pratite nas preko:
Fudbaleri TSC-a pred Vest Hem (Foto: MN Press)

Fudbal

U Vest Hemu su razočarani zbog TSC-a: Pola stadiona će biti prazno, karta i za 10 funti

Raduju se u Londonu što će biti učesnici Lige Evrope, mada im već prvi meč izaziva nelagodnost. U Vest Hemu su razočarani zbog dolaska TSC-a jer će pola stadiona biti prazno – tvrde britanski mediji.

Zvanično peti klub po prosečnoj procentualnoj posećenosti u TOP 5 liga Evrope, muku muči sa kartama pred duel sa srpskim klubom.

U trenutku pisanja ovog teksta, navijački sajt kluba tvrdi da je 20.000 karata ostalo na blagajni. Prema tome, na stadionu u istočnom Londonu biće tek oko 40.000 ljubitelja Vest Hema uz minoran broj onih iz Srbije.

SOCCERBET KVOTE (1,10) VEST HEM (9,90) TSC (28)

Klub je izdao pakete karata za sve tri utakmice kod kuće po najmanjoj ceni od 90 funti. Ipak, navijači smatraju da je cena trebalo da bude formirano posebno za svaki meč, jer klub iz Bačke Topole ne privlači toliko pažnju fanova.

Zbog toga se pitaju na sajtu, zbog čega klub nije napravio neke posebne pakete za decu. Doduše, svi koji poseduju godišnju ulaznicu mogu da kupe kartu za TSC po ceni od 10-25 funti.

Na svu muku, navijači engleskog tima imaju zabranu UEFA pa neće moći u drugom kolu ni da putuju na gostovanje Frajburgu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal