Pratite nas preko:
Vanda Nara; Foto: Instagram/Wanda Nara

Fudbal

Vanda Nara prvo lice platforme za odrasle: Ikardi je nagovorio da se slika potpuno gola (FOTO)

Iako nije najlepša, pa ni najzgodnija žena fudbalera, argentinka Vanda Nara je zasigurno najpoznatija i najkontroverznija u toj kategoriji. Nema ko je ne zna putem slika sa društvenih mreža i njene životne priče. Majka petoro dece, koja je svog bivšeg muža Maksija Lopeza ostavila otišavši u naručje njegovog najboljeg prijatelja, Maura Ikardija, sada pomera granice.

Naime, Vanda Nara je postala zaštitno lice platforme za odrasle, na kojoj perverzni bogataši plaćaju da je gledaju potpuno obnaženu. U pitanju je kompanija “Divas Play Mundial”, koju Vanda Nara reklamira i gde već ima ozbiljno provokativne fotografije.

U pitanju je sajt vrlo sličan “Onlyfans-u”, gde će Vanda Nara dobijati novac od svakog pretplatnika na svom nalogu. Za svakog će dobiti po 15 dolara. Korisnici imaju i bonus preko kog mogu da pristupe dodatnom sadržaju kao što su video pozivi i poruke. Očekuje se da će za šest meseci zaraditi oko milion dolara.

Nagovorio je – suprug

Najluđe od svega je što je na to nagovorio, ni manje ni više, nego suprug Mauro Ikardi. On, očigledno, želi da svoju suprugu podeli sa drugima zarad novca.

– Ohrabrio sam je, jer znam da voli da se fotografiše. Pogotovo što će na taj način zaraditi i dosta novca – izjavio je Mauro Ikardi.

Njih dvoje su pre par godina bili pred razvodom, kada se saznalo da je Ikardi švrljao “sa strane”. Međutim, izgleda da je, oproštaja radi, napadač Galatasaraja morao da učini razne ustupke i uradi nešto što normalna osoba sigurno ne bi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal